Ексчемпіон світу дав пораду Ф’юрі, як перемогти Усика

Ексчемпіон світу дав пораду Ф'юрі, як перемогти Усика

Фото: Getty Images Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі

Амір Хан вважає, що травма британського надважковаговика зробила українця фаворитом майбутнього бою.

Олександр Усик буде фаворитом майбутнього бою за звання абсолютного чемпіона проти Тайсона Ф’юрі. Так вважає колишній чемпіон світу Амір Хан.

На його думку, після отриманого на тренуванні розсічення володарю титулу WBC слід бути дуже уважним у поєдинку 18 травня.

«Будемо сподіватися, що Тайсон буде готовий на 100 відсотків, але часу небагато. Йому дали лише три місяці після розсічення. Зазвичай, потрібно півтора місяці, щоб це зажило, але шкіра там все ще буде слабкою.

Я думаю, що зараз у Усика є ще більша перевага. Раніше у нього також була перевага перед боєм, але тепер, очевидно, він отримав ще більшу.

Якщо Тайсон проявить занадто багато впевненості, його можуть піймати на цьому. Ви повинні розуміти, що Усик — точний панчер, він знає, коли викидати удари, у нього чудовий таймінг. Він — олімпійський чемпіон, чудовий боєць. Треба віддати йому належне.

Тайсону потрібно залишатися подалі, боксувати з ним і не пропускати удари в око, тому що, як я вже казав, я не знаю, чи достатньо трьох місяців. Адже рана була великою», — цитує Хана The Sun.

Нагадаємо, бій Усик — Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але його перенесли на 18 травня через розсічення Тайсона.

Раніше у WBO повідомили, чи санкціонують реванш Усика і Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України