Загинули воїни Олександр Шевченко та Андрій Баташев з Полтавщини

За інформацією: Суспільне Полтава.

Полягли Олександр Шевченко та Андрій Баташев. Фото: Рexels

Під час оборони України від російських військових загинули Олександр Шевченко та Андрій Баташев з Полтавщини. Чоловіки полягли на Сході України. Дати прощання із воїнами поки невідомі.

Молодший сержант Олександр Шевченко

Олександр Шевченко. Фото: Facebook Лохвицька міська рада

Олександр Шевченко народився і виріс у селі Гиряві Ісківці Лохвицької громади. Чоловік здобув професію зварювальника, столяра. 2007-го року його призвали на строкову військову службу. Протягом 2014-2015-го років був учасником АТО. Під час цивільного життя працював на будівництвах в Україні та за кордоном. 19 квітня 2022-го року Олександра мобілізували до лав Збройних сил України. Про це йдеться на Facebook-сторінці Лохвицької міської ради.

Загинув воїн 22 лютого 2024-го біля села Ступочки Донецької області. Це сталося внаслідок атаки БпЛА, який запустили російські військові, повідомив Суспільному речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Олександрові було 35 років. У нього залишилися дружина, донька та батьки, повідомили на Facebook-сторінці Лохвицької міської ради.

Солдат Андрій Баташев

Андрій Баташев. Фото: Facebook Новоселівська громада

Андрій Баташев проживав у селі Рунівщина Новоселівської громади. Туди він переїхав із Запорізької області. Чоловік працював у місцевому комунальному підприємстві, а згодом пішов обороняти Україну, йдеться на Facebook-сторінці Новоселівської громади.

Андрій Баташев загинув 18 лютого 2024-го року під час виконання бойового завдання неподалік села Синьківка Харківської області. Воїну було 49 років. Про це Суспільному розповів речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Новини України