У Кам’янському визначали “Найсильніші руки міста”

24 лютого на базі СК “Прометей” в рамках змагань “Кубок міського голови з боксу” було проведено перший в цьому році турнір з кистьової динамометрії “Найсильніші руки міста”.

Ці змагання у нашому місті нещодавно започаткувала представник Ліги Світової Сили, керівник гуртка “Атлетична гімнастика” у лівобережному Будинку дитячої творчості Людмила Гайдученко.

Головним завданням учасників було як слід стиснути динамометр, щоб виміряти свою силу.

Переможцями та призерами в своїх категоріях стали:

Воронов Ілля, Карагодін Данило, Шкальнюк Андрій (юнаки);
Кариков Роман, Михальчук Данило (юніори);
Кривошия Віталій, Воронов Евген (чоловіки);
Облап Юрій (ветерани);
Тригуб Людмила (жінки).

Абсолютним перможцем став Кривошия Віталій з результатом 135 кг (72+63).

Всі учасники отримали грамоти, цінні подарунки та грошову винагороду за 1 місце. Також всі учасники ввійдуть до щорічного рейтингу кистьової динамометрії міста, рейтинг після кожних змагань буде оновлюватись, а в кінці року буде визначено і нагороджено переможців в кожній категорії, а абсолютний переможець серед чоловіків та жінок отримають спеціальні призи.

“Завдяки підтримці з боку міського голови Андрія Білоусова, партії “Бджола” та Федерації боксу Кам’янського, в змаганнях змогли прийняти участь всі бажаючі безкоштовно, тобто без стартових внесків! Це безприцедентна акція! Від себе особисто та від усіх учасників – ми дякуємо за допомогу в розвитку нашого руху. Цей напрямок в Україні новий і він почався в нашому славному місті – Кам’янське”, – підсумувала Людмила Гайдученко.

Наступний турнір планується провести в квітні.

Джерело

Новини України