На посилення оборони та допомогу ЗСУ у 2024 році з бюджету Кам’янського виділили 135 млн. грн.

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов у своєму сьогоднішньому зверненні.

«Минуло два роки з того дня, коли життя кожного з нас змінилося назавжди. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення ворога в Україну.

24 лютого 2022 року ми всі прокинулися в новій реальності – наші міста здригнулися від звуків перших вибухів, а прикордонні області зустріли наступ ворожих військ.  Кожним днем життя під вільним українським небом ми завдячуємо нашим захисникам і захисницям. У цій страшній війні Україна втрачає кращих своїх синів і дочок. Кожне втрачене життя болем відкликається в наших серцях. Пам’ятаємо тих, хто віддав життя за свою країну, адже ми в невимовному боргу перед кожним полеглим захисником, перед кожною родиною, яка втратила рідну людину…

Незважаючи ні на що, ми вистояли, ми продовжуємо боротися за свою свободу, за вільну й незалежну Україну.

Цього року на посилення обороноздатності міста, допомогу ЗСУ та інші пов’язані з війною напрямки з міського бюджету ми виділили 135 млн гривень. Кошти підуть на посилення армії та закупівлю оснащення необхідного нашим воїнам, на допомогу ветеранам, родинам військовослужбовців і сім’ям загиблих Героїв, будівництво й дооснащення захисних споруд на заходи спрямовані на посилення обороноздатності міста та інші заходи пов’язані з війною.

Дорогі кам’янчани, дякую кожному з вас за неймовірну силу духу та витримку, за те, що допомагаєте українському війську й кожен на своєму місці наближає Перемогу.

Тримаємо стрій, працюємо і допомагаємо Збройним Силам! Все буде Україна!»

Джерело

Новини України