Гвоздик розповів, коли битиметься з Бенавідесом

Гвоздик розповів, коли битиметься з Бенавідесом

Фото: Getty Images Гвоздик поб’ється з Бенавідесом влітку

Колишній чемпіон світу з боксу дуже задоволений призначенням бою за титул тимчасового чемпіона.

Олександр Гвоздик задоволений призначенням бою за титул тимчасового чемпіона проти Давіда Бенавідеса. За словами українського боксера, цей поєдинок має відбутися влітку цього року.

Гвоздик також розповів, що коли дізнався про можливість проведення двобою, одразу ж погодився.

«Як кажуть, немає диму без вогню. Вони зробили пропозицію, я сказав «так» і тепер починаю працювати над цим. Я мало що можу вам сказати, це почалося лише вчора. Я відразу сказав «так», і на цьому поки що все.

Мій тренер підійшов до мене і розповів про цей бій, я вважаю, що він приголомшливий. Саме тому я повернувся до боксу, щоб битися на найвищому рівні.

Я хочу знову стати чемпіоном, і боротися за статус обов’язкового претендента – чудово, коли це буде за всі чотири пояси. Це чудово. Я припускаю, що це буде платний перегляд, Давід є одним із найгучніших імен. Для мене це не могло бути кращим. Наскільки я знаю, бій буде у червні чи липні.

Я не розумію, чому вони зробили мені пропозицію, якщо збираються битися з Канело. Це не має сенсу, Канело битиметься у травні, ми будемо боксувати у червні чи липні.

Бенавідес – великий боєць, він, як і раніше, буде дуже популярний у напівважкій вазі. Люди недаремно називають його «Monster Bandera». У другій середній вазі він був величезним, але навіть у напівважкому дивізіоні він буде більше за мене.

Це буде дуже важкий бій і дуже важкий виклик», — цитує Гвоздика BoxingScene.

Нагадаємо, Гвоздик останній бій провів у вересні минулого року. Раніше стало відомо, що WBC санкціонував бій українського боксера проти Девіда Бенавідеса.

 

Джерело

Новини України