Євгеній Лесик та Микола Сенів із Полтавщини загинули на війні з РФ

За інформацією: Суспільне Полтава.

Зображення ілюстративне. Фото: Суспільне Полтава

Двоє бійців із Полтавської області полягли під час повномасштабної війни Росії проти України. Це військові із Полтавського та Миргородського районів.

Загиблий воїн Євгеній Лесик

Євгеній Лесик мав звання солдат. 37-річний воїн поліг 14 лютого під час виконання бойового завдання. Це сталося біля міста Часів Яр на Донеччині. Про це Суспільному повідомив речник обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Євгеній Лесик. Фото: сайт Великобудищанської ТГ

Євгеній Лесик проживав у селі Плішивець Великобудищанської громади, розповів Суспільному її голова Микола Шаблій. За його словами, у бійця лишилися, зокрема, мати сестра та брат. Дата прощання поки не відома.

Загиблий воїн Микола Сенів

Микола Сенів зі Скороходівської громади був штаб-сержантом. Загинув боєць внаслідок російського обстрілу 17 лютого. Це сталося під час виконання бойового завдання біля села Вільшана на Харківщині. Чоловік ― 1977-го року народження, повідомив Суспільному речник обласного ТЦК та СП.

Микола Сенів. Фото: сайт Скороходівської ТГ

Як розповів Суспільному голова Скороходівської громади Валерій Штепка, Микола Сенів жив у Скороходовому. У війську був командиром кулеметного відділення. Прощання з воїном влаштували 21 лютого. У нього лишилися, зокрема, батько та брат.

Новини України