Усик програє Ф’юрі і завершить кар’єру — ексчемпіон світу

Усик програє Ф'юрі і завершить кар'єру - ексчемпіон світу

Фото: Getty Images Маліньяджі не вірить в здатність Усика перемогти Ф’юрі

Пол Маліньяджі приєднався до тих, хто не вірить, що українець може впоратись із габаритами британського боксера.

Тайсон Ф’юрі стане абсолютним чемпіоном у надважкій вазі. Так вважає колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі. Ба-більше, спеціаліст вважає, що британець відправить на спортивну пенсію Олександра Усика.

Експерт певен — українець не зможе нічого протиставити величезним габаритам свого суперника. Тож після поразки українець більше не захоче повертатися в ринг і завершить кар’єру.

«Усик програє Ф’юрі, а потім одразу ж завершить кар’єру. Він завершить кар’єру ще раніше, ніж Теренс Кроуфорд. Він буде наступним, хто завершить кар’єру. Нічого поганого про нього не скажу, він серйозний хлопець. Але одразу ж після поразки він зрозуміє, що він не має шансів повернутися і знову повернути всі титули.

Ф’юрі дуже великий для Усика. Попри те що Олександр виконав круту роботу в суперважкому дивізіоні, завоював три титули, йому буде неймовірно складно з цим здорованем.

Ф’юрі, звісно ж, може знову оголосити про вихід на пенсію. Не зрозумійте мене неправильно, але цей хлопець відправляється на пенсію кожні два тижні. Але я вважаю, що у цьому бою Усику не перемогти. Навіть незважаючи на те що у Ф’юрі був жахливий виступ проти Френсіса Нганну. Навіть навпаки. Зараз Тайсон отримав таку необхідну мотивацію.

Усик подумає про те, що він і так багато досяг у боксі: золоті медалі, перемоги на міжнародних турнірах, чемпіонські титули у двох дивізіонах. Ось і все», — сказав Маліньяджі ProBox TV.

Нагадаємо, що бій Усика з Ф’юрі відбудеться 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше інший чемпіон світу Кріс Алгієрі передбачив завершення кар’єри для Тайсона Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України