Баскетбольний матч у NCAA завершився грандіозною бійкою на майданчику

Неясно, що спровокувало бійку, але керівництво ліги обіцяло розібратися

Баскетбольний матч у NCAA завершився грандіозною бійкою на майданчику

Баскетбольний матч Саутлендської конференції Першого дивізіону Національної асоціації студентського спорту (NCAA) між студентськими командами Texas A&M-Commerce та Incarnate Word завершився масовою бійкою.

Інцидент стався одразу після завершення матчу під час традиційної церемонії рукостискання. Неясно, що саме спровокувало конфлікт, але в ньому задіяно більшість гравців. Їхні колеги, а також тренери, намагалися розняти бійців, але активна фаза бійки тривала більше хвилини.

За підсумками події були повідомлення про постраждалу “дівчину в натовпі” та кров на обличчі одного з менеджерів. Втім, жодної інформації про госпіталізацію постраждалих не надходило.

Згодом команди зробили спільну заяву, в якій вибачилися за поведінку учасників сутички. Саутлендська конференція також виступила зі своїм комюніке, в якому пообіцяла вжити “відповідних дисциплінарних заходів”.

У згаданому матчі команда Техаського університету Texas A&M-Commerce перемогла з рахунком 76:72. Обидва колективи займають місця в нижній частині таблиці Саутлендської конференції, маючи лише три перемоги в регулярному чемпіонаті.

Джерело

Новини України