Житомирян запрошують до участі у форумі «Тверезість та війна», який відбудеться 10 березня

10 березня в бізнес-центрі «Імперіал» (площа Перемоги, 10) відбудеться просвітницький форум «Тверезість та війна», організатором якого є Житомирська обласна громадська організація «Тверезий Житомир». 

Зважаючи на те, що в умовах війни проблема алкоголізації суспільства та її наслідків стала ще більш вираженою, метою форуму є поширення серед житомирян інформації про наукове підґрунтя абсолютно тверезого способу життя та хибність так званого «помірного» вживання алкоголю. 

Основну тему заходу розкриватимуть – історик та викладач Ярослав Стасів (м. Львів) та голова ЖОГО «Тверезий Житомир» Коваль Павло.

Також на форумі директор найбільшого в Україні центру генеалогії «Пращур» Віктор Долецький (м. Вінниця) розповість про традиції тверезості українців та як дізнатися більше про історію своєї родини, а бронзовий призер чемпіонату світу з 24-годинного бігу Андрій Ткачук (м. Хуст) – про важливість способу життя в досягненні результату в спорті (виступатиме online).

На форум запрошуються всі, хто працює з дітьми та молоддю, педагоги, соціальні працівники, всі, хто вже живе тверезо чи хоче цьому навчитися. 

Захід є благодійним. Вхід — за донат на Збройні сили України. Всі зібрані кошти підуть на дрони для потреб підрозділів, в яких воюють активісти Всеукраїнськогої громадської організації «Рух «Твереза Україна».

 

 

Джерело

Новини України