У ніч на 17 лютого Приват24 припинить роботу через регламентні роботи

У ніч на 17 лютого Приват24 припинить роботу через регламентні роботи

Фото: facebook.com/privatbank

У ніч на суботу, 17 лютого, державний ПриватБанк проводитиме регламентні роботи у «Приват24». Тому до ранку всі сервіси будуть недоступні для користувачів. Про це попередила пресслужба банку.

— Планові роботи необхідні для того, щоб збільшити можливості та безпеку операцій із картками. Тому в ніч на 17 лютого з 00:05 до 04:05 ранку тимчасово будуть призупинені операції з картками, — розповіли в банку.

Також пауза буде й у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку, а тому українцям варто наперед провести необхідні операції. У банку також додали, що регламентні роботи відбуваються переважно саме в нічний час, тому що більшість клієнтів не користуються сервісами в цей час.

Раніше в мобільному додатку «Приват24» з’явився новий сервіс, який допоможе громадянам, які зіткнулися зі спробами шахрайства, терміново інформувати банк про такі випадки та швидко отримати допомогу чи консультацію. Наприкінці січня Monobank заявив, що другу ніч поспіль переживає масовані DDoS-атаки, що йдуть одна за одною.
Джерело

Новини України