До уваги роботодавців Кам’янського

Від сьогодні роботодавці можуть отримати компенсацію від Державної служби зайнятості понад 106 тисяч гривень на облаштування робочого місця для людини з інвалідністю через застосунок – Дія. 

Подати заяву на отримання компенсації можна онлайн лише за 4 кроки:

– авторизуватися на порталі Дія за допомогою КЕП;
– заповнити заяву: вказати дані про особу з інвалідністю та облаштоване робоче місце;
– прикріпити документи, які підтверджують працевлаштування, купівлю допоміжних засобів та довідку медико-соціальної експертної комісії, яка засвідчує інвалідність співробітника;
– вказати IBAN свого рахунку та підписати заяву КЕПом

Рішення приймається центром зайнятості у 10 денний термін. У разі ухвалення поданої заяви, кошти надійдуть на рахунок заявника протягом 5 робочих днів.

Роботодавці можуть придбати для співробітників з інвалідністю необхідні їм меблі, обладнання, допоміжні засоби, а держава компенсує їх вартість.

Розмір компенсації за облаштування робочого місця для людей з 1 групою інвалідності становить до 106,5 тис. грн, з 2 групою інвалідності — до 71 тис. грн.

Детальніше на офіційному порталі ДЦЗ: https://is.gd/l3yOZ2

Подати заяву зараз можна за посиланням: http://surl.li/qnidc

За більш детальною інформацією стосовно компенсаційних програм для роботодавців звертайтесь до фахівців Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул. Медична, 6, або за телефоном. (068) 684 03 62.

Джерело

Новини України