Промоутер Усика: Будемо молитися за Тайсона Ф’юрі

Промоутер Усика: Будемо молитися за Тайсона Ф'юрі

Фото: Getty Images Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик

Олександр Красюк передав від себе повідомлення до усіх спортивних уболівальників світу.

Олександр Красюк закликав усіх спортивних уболівальників молитися за здоров’я Тайсона Ф’юрі. Таким чином промоутер Олександра Усика відреагував на прохання журналіста Джима Вайта.

Той запропонував передати повідомлення фанатам Манчестер Юнайтед від українського чемпіона світу WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі.

«Мабуть, я передам повідомлення всім уболівальникам по всьому світу. Ми будемо молитися за Тайсона Ф’юрі та його здоров’я.

Сподіваємося, що він буде готовий на 100 відсотків 18 травня, і бій точно відбудеться. Це наше бажання, така наша воля. Весь світ хоче побачити, хто є найкращим надважковаговиком у світі, Олександр Усик.

У Олександра все чудово. Він бився б цієї суботи, але, на жаль, цього не станеться, і всі ми знаємо причину цього. Але він професіонал високого рівня. Він сприйняв цю новину з усмішкою на обличчі і з повним розумінням того, що відбувається.

Тож це буде ще один виклик для нього, але він готовий до викликів у своєму житті. Так що нічого істотно не змінилося. Єдина зміна — це дата, все інше залишилося без змін», — цитує Красюка talksport.

Нагадаємо, бій Усика проти Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, утім його скасували через травму британця. Тепер поєдинок призначено на 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше ексчемпіон світу назвав конкретні причини, чому Усик переможе Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України