Одесит дістав з кишені ніж і кілька разів вдарив опонента у шию та обличчя

Подія сталася ввечері в одному з гуртожитків на вулиці Героїв Крут в Одесі. Його мешканка виявила тіло сусіда на сходовому майданчику і зателефонувала до поліції.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що того вечора між мешканцем гуртожитку та його гостем виник конфлікт, під час якого останній дістав з кишені ніж і кілька разів вдарив опонента у шию та обличчя. Попередньо, потерпілий загинув на місці від крововтрати, а зловмисник утік.

Менш ніж за дві години працівники відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 та управління карного розшуку за підтримки фахівців управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області встановили особу правопорушника і розшукали його за місцем мешкання.

Правоохоронці вилучили імовірне знаряддя злочину та інші речові докази, які скерували на експертизу, а чоловіка затримали в процесуальному порядку.

Криміналісти слідчого управління за допомогою мобільної ДНК-лабораторії дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілого й затриманого. Результати даного дослідження підтвердили його причетність до злочину.

За наявності достатніх доказів, які вже зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Слідство триває.

Джерело

Новини України