Каннінгем: Прогнозую перемогу Усика за очками або дискваліфікацію Ф’юрі

Каннінгем: Прогнозую перемогу Усика за очками або дискваліфікацію Ф'юрі

Фото: Getty Images Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик

Колишній чемпіон світу дав свій прогноз на майбутній бій за звання абсолютного чемпіона.

Тайсон Ф’юрі не зможе перемогти Олександра Усика. Так вважає колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Стів Каннінгем.

Боксер, який раніше вже зустрічався з британцем у рингу, вважає, що володар титулів WBA, WBO, IBO та IBF просто набагато більш швидкий за суперника. І цей козир Ф’юрі нема чим крити.

«Якби мені довелося поставити на це гроші, я думаю, що Тайсон Ф’юрі отримає дискваліфікацію. Це мій прогноз, йому доведеться висіти на Усику. Він не зможе виграти на голій майстерності.

Після мого бою Ф’юрі додав у майстерності. Він уже не той, що в бою зі Стівом Каннінгемом. Він став кращим, безумовно.

Усик кращий за мене, більш досвідчений, більш упевнений, і він шульга. Так що я думаю, що Ф’юрі доведеться використовувати цю тактику, щоб перемогти, і йому доведеться навалитися на нього, коли Усик почне включати матрицю і розривати його на частини. Тайсону доведеться якось уповільнити його. Я прогнозую перемогу Усика за очками або дискваліфікацію Ф’юрі», – наводить слова Каннінгема Boxing Social.

Зазначимо, що Каннінгем бився проти Ф’юрі в 2013 році і навіть відправив його в нокдаун у другому раунді. Але в підсумку програв нокаутом у сьомому.

Нагадаємо, бій Усика проти Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, утім його скасували через травму британця. Тепер поєдинок призначено на 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Каннінгем назвав конкретні причини, чому Усик переможе Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України