Екстренер Усика закликав перенести бій з Ф’юрі на літо

Екстренер Усика закликав перенести бій з Ф'юрі на літо

Фото: Getty Images Башир не вірить, що Ф’юрі і Усик зустрінуться у травні

Джеймс Алі Башир вважає, що британський чемпіон світу не встигне відновитися до середини травня.

Бій Олександра Усика і Тайсона Ф’юрі не можна було призначати на середину травня. Так вважає колишній тренер українського боксера Джеймс Алі Башир.

За його словами, до вказаного строку рана, отримана британцем на тренуванні не встигне повністю загоїтись і чемпіон WBC знову може отримати розсічення під час бою.

«Судячи з того, що я бачив, загоєння займе шість-сім місяців. Схоже, це один із тих розсічень, які потрібно зашивати зсередини і зовні, щоб домогтися найкращого результату загоєння.

Провести бій у травні — це занадто швидко, це квапити події. Я передбачаю, як цей поріз знову відкриється, якщо вони проведуть бій у травні. Я б переніс бій на червень або липень, щоб бути впевненим. Особисто я, як тренер з боксу, переніс би його на пізніший термін. Чим більше часу йому буде потрібно на загоєння, тим краще буде для Ф’юрі», — цитує Алі Башира boxing-social.

Нагадаємо, бій Усика з Ф’юрі мав відбутися вже завтра, 17 лютого, однак його було перенесено на 18 травня через розсічення у британця, отримане під час тренування.

Раніше промоутер Усика закликав уболівальників молитися за здоров’я Тайсона Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України