Промоутер розповів причини поразки Кличка у бою за титул WBO 2004 року

Промоутер розповів причини поразки Кличка у бою за титул WBO 2004 року

Фото: Getty Images Кличко не мав програвати Брюстеру

Легендарний український боксер поступився титулом американцю Брюстеру за дивних обставин.

У Володимира Кличка мало бути принаймні на одну поразку в кар’єрі менше. Промоутер Олександр Красюк згадав дивний поєдинок за вакантний титул WBO у суперважкій вазі між українцем та американським боксером Леймоном Брюстером.

Тоді наш боксер домінував, але згодом втратив ініціативу і зазнав технічної поразки. За словами функціонера, причиною стало харчове отруєння.

«Володимир тоді дійсно домінував і перемагав, але в якийсь момент просто зник з рингу. Це було отруєння. Він втратив свідомість під час бою, після бою, Кличко був без свідомості, коли його везли в лікарню. Коли його привезли в лікарню і він здав всі необхідні аналізи, то показник глюкози в його крові зашкалював, це навряд чи могло статися від звичайних ударів у бою», — сказав Красюк в інтерв’ю Sportarena.

Зазначимо, поєдинок про який згадав Красюк, відбувся у квітні 2004 року. Тоді Володимир Кличко домінував чотири раунди, відправивши американця в нокдаун, але в п’ятому раунді опинився на межі виснаження і програв технічним нокаутом. У реванші, який відбувся в 2007 році, кут Брюстера зняв свого бійця в перерві між 6-м і 7-м раундами.

Нагадаємо, раніше Володимир Кличко назвав найбільш стійкого свого суперника.

 

Джерело

Новини України