ДТП в Одеській області: потужний удар у стовп

Автопригода сталася на автодорозі між населеними пунктами Комишівка та Кислиці Ізмаїльського району.

Попередньо встановлено, що водій легковика «Chevrolet» не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням і з’їхавши з дороги наїхав на опору ліній електропередач.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувались водій та його пасажирка. Вони були доставлені до лікарні, де чоловіку діагностували чисельні переломи, а жінці – закриту черепно-мозкову травму, вона у комі.

Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він сів за кермо нетверезим. Доза алкоголю в його організмі перевищувала допустиму норму більше ніж у 10 разів.

«Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) Кримінального кодексу України, та затримання водія в процесуальному порядку. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик. Повні обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються», — розповів заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.

 

Джерело

Новини України