Голова Донецької облдержадміністрації зустрівся з представниками Агентства ООН у справах біженців

Представники обласної влади, підприємці, військові обговорили з міжнародною делегацією актуальні проблеми регіону та шляхи їх вирішення.

Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація.

Як повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, на зустрічі із представниками Агентства ООН у справах біженців в Україні та делегацію впливових американських діячів він говорив про те як західний світ може допомогти Донеччині.

У зустрічі брали участь підприємці, військовики, дипломати, науковці. Кожен — експерт у своїй галузі і кожен щиро прагне допомогти Україні.

“Разом зі своїм луганським колегою Артемом Лисогором розповіли про героїчний спротив, який у лютому 2022 року чинили окупантам не тільки військові, але й цивільні. Описали ситуацію на фронті та проговорили найбільші проблеми, з якими стикаються наші області.

Усі сходимось в одному: головне, що нам зараз потрібне, — це підтримка Збройних сил України. Будь-які гуманітарні місії будуть безглузді, якщо Сили оборони не зможуть виконувати свою роботу.

Точно знаю, що наші американські партнери перекажуть наші слова у Вашингтоні і сподіваюсь, що вони матимуть вплив на ухвалення важливих для України рішень”, — наголосив Вадим Філашкін.

Очільник Донеччині також подякував Представниці УВКБ ООН в Україні пані Кароліні Ліндхольм Біллінг за організацію зустрічі та висловив впевненість, що давнє партнерство між Донецькою облдержадміністрацією та представництвом міжнародної організації надалі буде тільки поглиблюватися і розвиватися.

Джерело

Новини України