В Усика можуть відібрати один чемпіонський титул

В Усика можуть відібрати один чемпіонський титул

Фото: Getty Images Олександр Красюк

Промоутер українського чемпіона Олександр Красюк розповів неприємну новину для фанатів боксера.

Олександр Усик може втратить один титул без бою. Про це повідомив промоутер українського чемпіона світу Олександр Красюк.

За словами функціонера, мова йде про пояс IBF. У Міжнародної боксерської федерації дуже жорсткі умови щодо захисту титулу, а оскільки Тайсон Ф’юрі постійно тікає від бою з українцем і переносить бої, то чекати більше в IBF не будуть.

«Я думаю, що можуть позбавити. IBF дуже суворо дотримується правил, особливо в таких ситуаціях, де часто вносилися зміни. Раніше ми обирали між WBA та IBF, і ми вирішили, що WBA пріоритетніша для нас. Тому коли Усик нокаутував Дюбуа, залишився лише один варіант.

Хто знає, що може статися в майбутньому, якщо ми перенесемо цей бій на 9 місяців. Тайсон Ф’юрі може вшосте відмовитися від бою, можливо, він вирішить зайнятися чимось іншим, можливо, він не буде готовий боксувати — невідомо, чого від нього очікувати. Так що, чим скоріше ми проведемо поєдинок — тим краще», — зізнався Красюк у коментарі Boxing News.

Нагадаємо, що запланований на 17 лютого бій Усик — Ф’юрі перенесли на 18 травня. Поєдинок відбудеться у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Нагадаємо, раніше Красюк пояснив, чому новою датою бою з Ф’юрі обрали 18 травня.

 

Джерело

Новини України