Промоутер Ф’юрі назвав Усика симулянтом

Промоутер Ф'юрі назвав Усика симулянтом

Фото: Getty Images Воррен продовжує звинувачувати Усика у нечесній грі

Френк Воррен вкотре натякнув на несправедливу перемогу українця у бою проти Даніеля Дюбуа.

Олександр Усик симулював у бою проти Даніеля Дюбуа удар нижче поясу. Про це вчергове заявив промоутер британського боксера, а разом і з тим представник Тайсона Ф’юрі, Френк Воррен.

Незважаючи на те, що перемогу Усика визнали чесною, а удар Дюбуа брудним, функціонер продовжує твердити, що український чемпіон світу не витримує ударів по корпусу.

«Я був на останньому поєдинку Усика, в якому він боксував проти Даніеля Дюбуа. На мій погляд, Даніель завдав чистого удару. Усик скористався ситуацією і взяв чотирихвилинну паузу. Він і раніше скаржився і стогнав, коли його ловили ударами в корпус.

Зараз битиметься проти Ф’юрі, майстра отримувати перевагу через будь-яку слабкість. Але із сильним рефері подібної нісенітниці не буде.

Усик часто це робить, він плачеться рефері через удари по корпусу, як це було в його попередніх боях. Але якщо поєдинок обслуговуватиме хороший рефері, то я буду радий, і я буду набагато впевненішим у Тайсоні в цьому бою, ніж був до поєдинку Усика з Дюбуа», — наводить слова промоутера Sky Sports Boxing.

Нагадаємо, що запланований на 17 лютого бій Усик — Ф’юрі перенесли на 18 травня. Поєдинок відбудеться у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Усик на тренуванні показав, як витримуватиме удари від Ф’юрі по корпусу.

 

Джерело

Новини України