Загинули Валентин Сазонюк та Валерій Бандурко з Полтавщини

За інформацією: Суспільне Полтава.

свічка. Суспільне Полтава

Валентин Сазонюк та Валерій Бандурко з Полтавської області полягли під час оборони України. Військовослужбовці загинули на Донеччині.

Загиблий Валентин Сазонюк

Валентин Сазонюк з Полтавщини. Фото: Оржицька селищна рада

Валентин Сазонюк проживав у селі Онішки Оржицької громади. Загинув 52-річний старший сержант внаслідок скидання КАБ поблизу міста Авдіївка Донецької області. Це сталося 30 січня 2024-го року. Про це Суспільному повідомив речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

"Валентин Олександрович з перших днів повномасштабної війни добровольцем став на захист рідної землі. Спочатку Валентин служив у роті охорони четвертого відділу Лубенського РТЦК та СП, з травня 2023 року перебував у найгарячіших точках ведення бойових дій. Був відзначений знаковою нагородою за прояв особистої відваги у бою – почесним нагрудним знаком «Хрест хоробрих» від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного", — повідомили на сайті Оржицької громади.

Попрощалися із воїном 6 лютого у селі звідки він родом.

Загиблий Валерій Бандурко

Валерій Бандурко з Полтавщини. Фото: Лохвицька міська рада

Старший сержант Валерій Бандурко загинув 30 січня внаслідок мінометного обстрілу поблизу міста Авдіївка. 55-річнйи військовий проживав у селі Сенча.

Прощання з військовим відбудеться 7 лютого.

Новини України