Колишній суперник Ломаченка розповів, чи переможе українець Камбососа

Колишній суперник Ломаченка розповів, чи переможе українець Камбососа

Фото: Getty Images Василь Ломаченко

Хосе Педраса поділився очікуваннями від титульного поєдинку, який відбудеться в Австралії.

Василь Ломаченко має без проблем перемогти Джорджа Камбососа. Так вважає ексчемпіон світу та колишній суперник українського Хосе Педраса.

За його словами Ломаченко значно більш сильніший за класом боксер ніж його майбутній суперник — ексабсолютний чемпіон світу у легкій вазі.

«Я думаю, що Ломаченко переможе, бо у нього є багато досвіду, він універсальний, у нього високий IQ. Камбосос — воїн, він залишає на ринзі всі сили. Але віддати всі сили недостатньо. Із таким суперником, як Лома, ти маєш бути універсальним.

Тобі слід використовувати різні стилі, щоб підлаштуватися під його манеру ведення бою. Тобі потрібно багато ресурсів. Можливо, слід переходити зі стійки правши в шульгу, зближуватися і відходити, використовувати свої навички, як це робив я в бою з Ломаченком. Я вважаю, що за рахунок універсальності та свого стилю Ломаченко переможе», — сказав Педраса у коментарі FightHype.com.

Нагадаємо, що бій за вакантний титул IBF у легкій вазі між Василем Ломаченком і Джорджем Камбососом відбудеться 12 травня в австралійському Перті.

Раніше Камбосос висловився про майбутній бій з Ломаченком.

 

Джерело

Новини України