Горить ветеринарний університет ім. Гжицького у Львові (відео)

Сьогодні, 5 лютого, по обіді виникла пожежа у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Про це повідомляють телеграмканали і поширюють відео, пише DailyLviv.com.

Горить ветеринарний університет ім. Гжицького на Пекарській, пишуть у пабліках очевидці.

На відео — черга з пожежних автомобілів. яка вибудувалася з вулиці Чернігівської на вулицю Пекарську, де розташований виш. Рух транспорту зупинено.

Про причини загоряння наразі не повідомляють.

Новину доповнюємо.

Довідка

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького — вищий навчальний заклад у м. Львові.

На сьогодні в університеті навчається понад три з половиною тисячі студентів. В університеті є п’ять факультетів з потужною освітньо-технічною базою: факультет ветеринарної медицини, біолого-технологічний факультет, факультет харчових технологій та біотехнології, факультет економіки та менеджменту і факультет ветеринарної гігієни, екології та права. Університет пропонує широкий спектр спеціальностей. Підготовка фахівців ведеться за трьома освітніми ступенями: молодший бакалавр, бакалавр та магістр. На сьогодні університет готує спеціалістів за 35 освітніми програмами: 17 за освітнім рівнем «Бакалавр», 15 за освітнім рівнем «Магістр», 1 за освітнім рівнем «Молодший бакалавр». 

Джерело

Новини України