Запланований на 17 лютого бій Усика з Ф’юрі переносять

Запланований на 17 лютого бій Усика з Ф'юрі переносять

Фото: instagram.com/queensberrypromotions/ Тайсона Ф’юрі дістав травму

Британець дістав травму під час спарингу в Ер-Ріяді: боксеру розбили брову, що вимагало накладання швів, і через це бій 17 лютого неможливий.

Бій українського боксера Олександра Усика й британця Тайсона Ф’юрі за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі, раніше запланований на 17 лютого, не відбудеться. Про це сьогодні, 2 лютого, повідомила промоутерська компанія Queensberry Promotions, яку представляє Ф’юрі.

Повідомляється, що британець дістав травму під час спарингу в Ер-Ріяді: боксеру розбили брову, що вимагало накладання швів, і через це бій 17 лютого неможливий.

«Я абсолютно спустошений після того, як так довго готувався до цього бою і перебуваю в такій чудовій формі. Мені шкода всіх учасників цієї величезної події, і я старанно працюватиму для підготовки до нової дати бою, як тільки око заживе», — сказав Ф’юрі й попросив пробачення у своєї команди і команди Олександра Усика.

Раніше Усик назвав свою мотивацію в бою з Тайсоном Ф’юрі. Український боксер може вдруге стати абсолютним чемпіоном світу, утім не це головне.

Батько Ф’юрі назвав головну помилку сина і закликав виправити її

Джерело

Новини України