В американській MLS забили дуже курйозний гол

В американській MLS забили дуже курйозний гол

Фото: Getty Images Джарред Страуд забив колишньому клубу за допомогою колишнього партнера

Гравець клубу Остін вивів на побачення із власним голкіпером колишнього партнера з команди.

За океаном стартував чемпіонат США з футболу MLS. Нагадаємо, що в першому ж матчі за свій новий клуб Інтер Маямі голом відзначився Сергій Кривцов, який був визнаний гравцем поєдинку.

У першому турі чемпіонату був забитий і, можливо, найкурйозніший гол усієї першості. Відбувся він у поєдинку між командами Остін та Сент-Луїс Сіті. Останні дебютували у MLS та проводили свій перший матч у лізі.

Не дивно, що набираючи абсолютно новий колектив, керівництву Сент-Луїса довелося запрошувати гравців з інших клубів. Одним із таких став нападаючий Остіна Джарред Страуд. І саме йому за звичкою за рахунку 2:1 на користь своєї команди віддав передачу 22-річний захисник господарів Кіпп Келлер.

Володіючи м’ячем біля своїх воріт, молодий футболіст просто повернувся і покотив м’яч колишньому партнерові, вивівши того на побачення з голкіпером.

Зазначимо, що Келлер не мав грати у цьому матчі, адже вийшов на заміну на самому початку поєдинку замість травмованого основного захисника. І в результаті перетворився на головного невдаху, адже через його помилки Сент-Луїс забив усі три голи у ворота господарів, вирвавши перемогу 3:2.

Джерело

Новини України