Усик про бій з Ф’юрі: У мене є перевага, про яку він не знає

Усик про бій з Ф'юрі: У мене є перевага, про яку він не знає

Фото: Getty Images Усик знає, як перемогти Ф’юрі

Український боксер назвав свою таємну зброю у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу.

Олександр Усик знає, як перемогти Тайсона Ф’юрі. За словами чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF, до цього британцю вдавалося перемагати завдяки тому, що суперники постійно думали про Ф’юрі.

Український боксер пообіцяв не робити такої помилки і зрештою увійти в історію, об’єднавши всі пояси в дивізіоні.

«Мені дуже подобається пояс the Ring. Він багато значить, тому що отримати його і такий рейтинг, дуже нелегко. Я борюся за спадщину. Не гроші. У надважкій вазі не було подібних боїв з 1999 року. Я знаю історію. Завоювання цього пояса може стати найголовнішим досягнення за всю кар’єру.

Я дійсно зараз не звертаю уваги на Тайсона. Я не дивлюся на те, що він робить. Більшість його суперників повелися на нього. Я ні. Я зосереджуюся на собі і на тому, що буду робити в рингу. Я і мій тренер дивилися його бої і готуємося до всього. Мене не хвилює, що він збирається робити. Мені все одно. Він може мене недооцінювати або переоцінювати. У мене на нього свої плани. У мене є перевага, про яку він не знає», — наводить слова Олександра Ring TV.

Нагадаємо, бій за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між Усиком і Ф’юрі відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді.

Раніше Усик розповів про головну відмінність між собою і Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України