В ДДМА відбувся випускний вечір для магістрів

Дружна академічна родина щиро віншувала тих, кому належить майбутнє України, нашу гордість та надію – випускників Донбаської державної машинобудівної академії кваліфікаційного рівня «Магістр». Випускний вечір проходив у дистанційному режимі в ZOOM, а також транслювався на каналі навчального закладу у ютюб. 

Про це повідомили в Академії. 

Урочистий захід відкрив ректор ДДМА Віктор Ковальов. У своїй промові він привітав випускників з отриманням магістерського ступеня і зауважив, що це свідчення високої кваліфікації, невпинної праці та наполегливості, а також здатності до творчого мислення і вирішення складних завдань.

Ректор висловив надію, що всі свої таланти й отриманні знання наші випускники будуть використовувати для відновлення рідного краю і розбудови України, на благо науки, суспільства і самих себе. Побажав обов’язково знайти своє покликання, розвиватися в обраній галузі та досягати успіхів, і гідно представляти Академію в різних сферах життя.

Анатолій Фесенко, перший проректор та проректор з науково-педагогічної та методичної роботи, у своєму виступі зичив випускникам отримати омріяну роботу за здобутим фахом, кар’єрного росту і не забувати свою Альма-матер.

Проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Михайло Турчанін хоч і зазначив, що на студентські роки наших магістрів припав карантин, а потім війна, але побажав згадувати тільки приємні моменти з навчання в ДДМА та, не зважаючи на обставини, жити повним життям.

До привітань приєдналися декани факультетів, які побажали випускникам сприятливих можливостей для реалізації себе, бути відкритими до знань, використовувати свій потенціал і завжди вірити в себе.

Зі словами щирої вдячності викладачам Академії, які вкладали не тільки знання, але й часточку своєї душі, надихали на нові починання, вселяли віру у свої сили, виступили випускники. 

 

Джерело

Новини України