За 2023 рік понад 180 родин військовослужбовців Житомирщини отримали сертифікати на придбання квартир

У 2023 році із місцевих бюджетів на підтримку військовослужбовців та їхніх родин, щодо виплати грошової компенсації для придбання житла, виділено значну суму – 305,7 мільйонів гривень.

Ця ініціатива має на меті створення сприятливих умов для забезпечення житлом родин військових, які віддано захищають весь український народ.

У рамках цього програмного заходу було виділено сертифікати на придбання квартир для 182 родин. Зокрема, 130 родин з Житомирської територіальної громади отримали компенсації на суму 251,2 мільйонів гривень. Також, 52 родини зі Звягельської територіальної громади, отримавши суму 54,4 мільйона гривень на придбання житла.

Житомирщина продовжує турбуватися про своїх військових та ветеранів. Забезпечення житлом Захисників та Захисниць стає не лише питанням соціальної відповідальності, але й стратегічною метою для держави та області. Ці заходи спрямовані на забезпечення належних умов життя для тих, хто вкладається в оборону та захист України.

Ця ініціатива підкреслює важливість подальших заходів у сфері соціального забезпечення та підтримки ветеранів, щоб забезпечити їхнє повноцінне відновлення та інтеграцію в суспільство.

Джерело

Новини України