Ф’юрі розповів свій план перемоги над Усиком

Ф'юрі розповів свій план перемоги над Усиком

Фото: Getty Images Ф’юрі впевнений у власній перемозі над Усиком

Британський володар поясу WBC у надважкій вазі висловився про бій за звання абсолютного чемпіона.

Тайсон Ф’юрі знає, як перемогти Олександра Усика у бою за звання абсолютного чемпіона. Британський боксер розповів, що має план на майбутній поєдинок. Причому не один, а декілька.

Володар пояса WBC у надважкій вазі заявив, що може, як перебоксувати українця, так і здобути дострокову перемогу нокаутом. Утім, наразі він ще не вирішив, який саме план на бій використає 17 лютого.

«Я можу перебоксувати його. Я хороший боксер, але я більше це не використовую. Коли я боксував з Володимиром Кличком, я прекрасно перебоксував його. Я фінтував, ковзав, ухилявся — і він не зміг донести жодного удару.

Зроблю те ж саме з Усиком, якщо я захочу. Або я встану на передню ногу і влаштую зарубу. Є тільки одна людина, яка стоїть на його шляху тотального домінування в Європі, і це «Циганський король». Я хочу сказати, що у Великій Британії ніколи нікого не було, крім Тайсона Ф’юрі. Ні Джошуа, ні Девіда Хея, ні Чісори, ні Дюбуа, ні Джо Джойса. Тільки Тайсон Ф’юрі. Я піднявся, я проведу захист і буду переможцем», — сказав британець у шоу The Gloves Are Off.

Нагадаємо, бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі заплановано на 17 лютого цього року, він відбудеться в столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді.

Раніше Олександр Усик передбачив, чим завершиться бій із Тайсоном Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України