Пройшла перша зустріч Ради з питань підтримки підприємництва

Пройшла перша зустріч Ради з питань підтримки підприємництва

Фото: Андрій Єрмак/Telegram Відбулася перша зустріч бізнес-ради при президенті

Рада підприємців буде контролювати стан бізнес-клімату в Україні та ставлення держави до бізнесу, розглядати законопроєкти з питань підприємництва.

  Голова Офісу президента Андрій Єрмак зустрівся із членами новоствореної Ради підприємців. Про це він розповів у Telegram в суботу, 27 січня.   На зустрічі були всі члени Ради: Олег Гороховський (monobank), Костянтин Єфименко (Biopharma), Тарас Кицмей (SoftServe), В’ячеслав Климов (Нова пошта), Олександр Конотопський (Ajax), Артем Бородатюк (Netpeak), Дмитро Олійник (голова ради Федерації роботодавців України, Костопільський склозавод).   Учасники зустрічі обговорили подальші дії, організацію роботи. Крім цього, темою розмови була ще одна ініціатива президента — Всеукраїнська економічна платформа Зроблено в Україні, ідея якої полягає в діалозі влади, зокрема, з малим та середнім бізнесом із регіонів.   «Ми всі добре знаємо, що бізнес — це рушійна сила держави. Ми всі зацікавлені, щоб він процвітав і наша країна була заможною… Обговорили подальші дії, нашу дорожню карту. Фокусуємось на практичних рішеннях і конкретних результатах», — резюмував Єрмак.

  Нагадаємо, 26 січня президент Володимир Зеленський підписав указ про створення Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану. Рада підприємців буде контролювати стан бізнес-клімату в Україні та ставлення держави до бізнесу, розглядати законопроєкти з питань підприємництва та сприяти діалогу держави й бізнесу.   Іншим указом Зеленський вирішив започаткувати всеукраїнську економічну платформу Зроблено в Україні для постійної комунікації та координації взаємодії державних органів, великого та малого бізнесу, іноземних інвесторів, політичних діячів, вчених, експертів.

Джерело

Новини України