У Кам’янському відбулося засідання сесії міської ради

26 січня відбулося чергове засідання сесії міської ради. До порядку денного були включені 72 основних та 8 додаткових питань.

Міська рада затвердила Програму матеріально-технічної підтримки підрозділів територіальної оборони, військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань на 2024 рік.

Внесено зміни до Програми економічного і соціального розвитку Кам’янської міської територіальної громади на 2024 рік, які пов’язані із надходженням наприкінці 2023 року фінансування від Європейського Інвестиційного Банку на реалізацію проєктів з реконструкції окремих навчальних закладів. Також внесені зміни до Програми енергоефективності та зменшення споживання енергетичних ресурсів, які передбачають проведення за рахунок коштів ЄІБ термомодернізації будівель декількох дошкільних навчальних закладів міста.

Затверджено Програму з реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року. Реалізація стратегії передбачає оновлення харчоблоків, обладнання та навчання кухарів.

Міська рада внесла зміни до Програми розвитку цивільного захисту та забезпечення пожежної безпеки, запобігання надзвичайних ситуацій на території Кам’янської міської територіальної громади на 2024–2026 роки», яка передбачає збільшення фінансування на впорядкування захисних споруд міської лікарні швидкої допомоги.

Також було розглянуто низку кадрових та земельних питань.

Джерело

Новини України