Юлія Тимошенко в Арцизі: Нам є чим пишатись

26 січня народна депутатка, лідерка фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко відвідала Арцизьку опорну лікарню.

Охочих послухати депутатку та озвучити свої питання та прохання зібралось багато люду, але перед тим, як зустрітися з медиками, працівниками лікарні та просто з мешканцями міста, для пані Юлії зробили екскурсію коридорами лікарні, яка неабияк вразила депутатку.

“Я перед собою бачу достойну лікарню європейського рівня! – підсумувала відвідини декількох відділень політикиня. – Нам є чим пишатись. Керівництво лікарні та міста – дуже потужна команда, яка доб’ється всіх поставлених цілей, я ні на хвилину в цьому не сумніваюсь”.

Лідерка фракції “Батьківщина” у своїй промові метою візиту назвала роботу своєї команди в напрямку надання підтримки лікарням, а особливо тим, де допомагають пораненим військовим, а проєкт Арцизького реабілітаційного центру, про який “БІ” вже розповідала раніше, передбачає такий напрямок. У своїй промові вона також розповіла про діяльність своєї команди у напрямку підтримки медичних закладів, про те, що у Верховній Раді України очолює комісію, яка стосується конкретно лікувальних закладів, а також про свою позицію стосовно деяких законів.

Як інформує Бесарабія інформ, мешканці та працівники лікарні мали змогу поставити питання з приводу фінансування лікарень, зарплат лікарів та інших робочих моментів. Пані Юля переконала, що політика, яку веде її фракція, може допомогти у розв’язанні багатьох питань.

 

 

Джерело

Новини України