Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який був готовий захищати країну від будь-якої небезпеки

Жителі села Крива Балка зі смутком незабаром проводжатимуть в останню путь свого земляка, друга, наставника, товариша – Івана Георгійовича Зараведю. Герой загинув декілька днів тому під час виконання бойових завдань. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Успенівську громаду.

Іван Георгійович Зараведя служив стрільцем-зенітником, знаходячись на передовій лінії оборони, і був готовий захищати свою країну від будь-якої небезпеки. Його військова справа служила прикладом відданості, відваги та патріотизму.

Хоробрий воїн Іван Георгійович віддав своє життя 18 січня 2024 року в районі населеного пункту Степове Покровського району Донецької області.

“Російська агресія забрала Зараведю Івана Георгійовича у співвітчизників та, передусім, у його найближчих. Це боляча втрата для батьків-пенсіонерів, дружини, дітей та сестер, які залишились відповідно без сина, чоловіка, батька та брата. В цей тяжкий момент наша думка і серце спрямовані до родини загиблого воїна. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Нехай пам’ять про Івана Георгійовича буде вічною, а його вчинок – нагадуванням про те, що свобода завжди вимагає жертв. Світла пам’ять герою!“, – висловили щирі співчуття у місцевих органах влади.

Джерело

Новини України