«ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» запрошує на постійну роботу до Краматорського УГГ


АТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» запрошує на постійну роботу до Краматорського УГГ.

Доступні вакансії   Контролер газового господарства.

Вимоги: повна загальна середня освіта та підготовка безпосередньо на виробництві. Без вимог до стажу роботи. Обов’язки: контроль і зняття показань витратомірів та лічильників витрат газу.
Монтер із захисту підземних трубопроводів від корозії.

Вимоги: професійно-технічна освіта; підвищення кваліфікації; стаж роботи за професією не менше 2 років; повинен мати допуск IІІ групи з електробезпеки. Обов’язки: роботи з монтажу, обслуговування регулювання та ремонту споруд, обладнання, приладів контролю станцій катодного захисту та електродренажних установок, протекторних установок, ізоляційні роботи під час поточних ремонтів.

Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Вимоги: професійно-технічна освіта; підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду — не менше 1 року. Обов’язки: налагодження схем та усунення дефектів у складних пристроях засобів захисту та приладах автоматики і електромеханіки.

Слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування.

Вимоги: Базова або повна загальна середня освіта, професійно-технічна освіта. Обов’язки: проведення технічного обслуговування та ремонту газового обладнання житлових будинків та комунально-побутових об’єктів та ін.
Умови роботи: Офіційне працевлаштування згідно з КЗпП України з 1-го дня роботи; Стабільна робота; Гідна та своєчасна оплата праці; Графік: Пн-Пт — 07:00-16:00. Субота, неділя — вихідні.
Звертатися: м. Краматорськ, вул. Південна, 1, або за тел. 095-947-29-29.

Джерело

Новини України