У Полтаві влаштували прощання із воїнами Віктором Деменком та Едуардом Масаловим

За інформацією: Суспільне Полтава.

Прощання з двома воїнами у Полтаві влаштували 25 січня 2024-го року. Фото: Суспільне Полтава

Зранку 25 січня у Полтаві влаштували панахиду за військовослужбовцями, які загинули під час захисту України від російського вторгнення. Це Віктор Деменко та Едуард Масалов.

У Свято-Успенському соборі ПЦУ відспівування розпочали близько 10:00. З полеглими прийшли попрощатись рідні, друзі та побратими, повідомила кореспондентка Суспільного. Інформацію про воїнів Суспільному надав начальник групи морально-психологічного забезпечення міського терцентру комплектування Сергій Шкурупій.

Воїн Віктор Деменко. Фото: Суспільне Полтава

Солдат Віктор Деменко проживав у Полтаві. Його мобілізували у липні 2022-го. Служив на посаді стрільця-помічника гранатометника штурмового відділення. Загинув полтавець на Донеччині у бою 10 лютого 2023-го.

Рідні біля домовини Віктора Деменка. Фото: Суспільне Полтава

Воїну було 55 років, він був добровольцем. До жовтня 2023-го його вважали зниклим безвісти, розповіла сестра бійця Юлія Деменко. Окрім неї, у солдата лишилися батьки. Поховання влаштують на Затуринському кладовищі біля Полтави.

Солдат Едуард Масалов проживав у місті Попасна Луганської області, там його і мобілізували на військову службу. У війську 55-річний чоловік був гранатометником механізованого відділення. Загинув 15 січня 2024-го року на Луганщині під час виконання бойового завдання.

Хрест і портрет воїна Едуарда Масалова. Фото: Суспільне Полтава

Знайома воїна Світлана Барановська Суспільному розповіла, що Едуард Масалов був у війську із 2016-го року. У нього лишилася мама. Жінка переїхала на Полтавщину на початку повномасштабного вторгнення РФ, тому прощання влаштували в обласному центрі.

Мама Едуарда Масалова біля домовини. Фото: Суспільне Полтава

Обох бійців поховають на Затуринському кладовищі у Полтавській громаді.

Новини України