Директоркою компанії ВОДА ЮА призначено Катерину СадовуПрес-реліз

Директоркою компанії ВОДА ЮА призначено Катерину СадовуПрес-реліз

Фото: ВОДА ЮА Катерина Садова

Катерина Садова відповідатиме за операційну діяльність та стратегічний розвиток. Її пріоритетом на посаді CEO стане посилення позицій бренду на ключових ринках та сталий розвиток.

Директоркою ТОВ ВОДА ЮА стала Катерина Садова, яка з 2017 року була директоркою з маркетингу бренду VODA UA.

«Катерина досконало знає бренд та має чітке розуміння того, як зробити його ще більш успішним. В якості CEO вона отримає всі необхідні інструменти для того, щоб трансформувати свої ідеї в реальні кроки та вивести компанію на новий рівень», — прокоментував призначення власник VODA UA Андрій Матюха.

У новій ролі Катерина Садова відповідатиме за операційну діяльність та стратегічний розвиток. Відповідно до бачення, запропонованого власниками компанії, її пріоритетом на посаді CEO стане посилення позицій бренду на ключових ринках та сталий розвиток.

Український підприємець Андрій Матюха став власником бренду VODA UA в жовтні 2023 року.

VODA UA, Карпатська джерельна високогірна та Горянка — бренди столових та лікувальних вод, які видобуваються у кількох гірських водозаборах та джерелах регіонів Карпат. VODA UA має оптимальний рівень Ph 7,4-7,6 та не підлягає жодному фізичному або хімічному впливу. Продукція компанії доступна для замовлення на сайті vodaua.ua.

Джерело

Новини України