«Ми їздимо дуже часто»: волонтери із Полтавщини повезли допомогу військовим на фронт

За інформацією: Суспільне Полтава.

Волонтери завантажують допомогу для воїнів. Суспільне Полтава

Волонтер Владислав Детюк складає запаковані коробки. Говорить, вмістити у свій автомобіль може зо півтори тонни вантажу.

"Воно завжди максимум вантажиться. Важливо, тому, що, як сказати правильно, люди потребують допомоги, тим більше наші військові, які перебувають там весь час", — продовжив волонтер Владислав Детюк.

"Ми їздимо часто дуже, кожен тиждень, кожні два тижні їздимо. Зараз будемо в напрямку Авдіївки їхати. По запитах продукти харчування, теплі речі, там багато, великий перелік у нас. І буржуйки, і носки, і гігієна, кожного разу по запитах. Не страшно, коли я розумію, що хлопці зараз там знаходяться в такому становищі, я про це не думаю", — продовжила волонтерка Анна Стеблівська.

Волонтери передають воїнам, зокрема, буржуйки, їжу та теплий одяг. Суспільне Полтава

Щоразу військовим передають також і маскувальні сітки, розповідає волонтерка Тетяна Тюляєва.

"Займаємося чим можемо. Збираємо допомогу хлопцям, а також ще один із видів діяльності – це плетемо сітки. Після роботи, збираємося з дівчатками. Оцю 10-ти метрову сіточку ми плели сім днів, десь у середньому по три годинки в день. Попит на сітки великий давно уже", — розповіла волонтерка Тетяна Тюляєва.

Волонтерка Тетяна Тюляєва показує сітки, які вони плетуть на передову. Суспільне Полтава

"Загалом дві машини буде десь по півтори тонни. Три тонни зараз волонтерський корпус відвезе на передову. І то все не можемо вивезти, ще лишиться на наступний раз, таке, що не псується", — додав волонтер Сергій Вацлавів.

Як розповів Сергій Вацлавів, цього року це вже друга поїздка волонтерів корпусу "Все буде Україна" до військових.

Новини України