У Полтаві військовим передали квадрокоптери

За інформацією: Суспільне Полтава.

Квадрокоптер. Квадрокоптер Mavic. Світлина ілюстративна

Квадрокоптери передали одній із військових частин. Рішення про передачу майна погодили під час засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради 19 січня.

Рішення про передачу майна військовим підтримали усі члени виконкому. Про це стало відомо із онлайн-трансляції.

Це п’ять квадрокоптерів для однієї військової частини, розповів директор міського департаменту цивільного захисту та оборонної роботи Олександр Сороковий. Їх, за його словами, вже отримали військовослужбовці.

"Ми зможемо передати на Авдіївський напрямок хлопцям квадрокоптери Mavic 3T, які їм вкрай необхідні зараз саме", — повідомив Олександр Сороковий.

Ці п’ять дронів — частина запитів військових, які вносили до програми "Полтавський спротив".

"Включені всі потреби, які надійшли на адресу Полтавської міської ради від військових органів управління та командирів військових частин", — розповів директор департаменту цивільного захисту та оборонної роботи Олександр Сороковий.

За зміни до цього документу проголосували 19 січня під час сесії міської ради, яка передувала засіданню виконавчого комітету. Рішення підтримали 35 депутатів із 36 присутніх. Частина із цих запитів – це п’ять квадрокоптерів Mavic 3T, які 19 січня передали військовослужбовцям.

Новини України