Вінничани прощаються з мужнім воїном-земляком Сергієм Воронко

Вінниця проводжає у вічність захисника України Сергія Воронка

Вінничани прощаються з мужнім воїном-земляком Сергієм Воронко

10 січня вінничанин Сергій Воронко, який боронив нашу державу, пішов з життя через важку недугу. Сумну звістку повідомили в міськраді.

Сергій Васильович народився 4 листопада 1970 року у Вінниці. Після завершення школи здобув освіту в СПТУ №15. Свій бойовий шлях чоловік розпочав у 2014-2015 роках в АТО, куди пішов добровільно, щоб захищати країну.

У січні минулого року знову став у лави Збройних Сил. Був молодшим сержантом у 56-ій окремій мотопіхотній бригаді. Воював на Донецькому напрямку. На жаль, в середу життя Сергія Воронка обірвала хвороба.

«Батько був справжнім чоловіком. Свідченням цього є його прагнення захищати Батьківщину. Навіть попри підірване здоров’я, після АТО він не втрачав зв’язок із побратимами, намагався підтримувати та за першої ж необхідності повернувся у стрій», – розповідає донька воїна Марія.

За її словами, серед відзнак Сергій Воронко мав нагрудний знак «Іловайськ -2014», а також медаль «Захиснику Вітчизни» за проявлені мужність та відвагу.

Церемонія прощання із Сергієм Воронком відбудеться у ритуальній залі за адресою: вул. Генерала Арабея, 1. Початок о 12:00 год. Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять та слава герою!

Вінниця.infо, фото зі сторінки міської ради

Джерело

Новини України