У Кам`янському чоловік пограбував пенсіонерку

Поліцейські Кам`янського затримали 26-річного чоловіка, який обікрав пенсіонерку під приводом роздачі гуманітарної допомоги. Представившись волонтером Товариства Червоного Хреста, зловмисник потрапив до квартири жінки та викрав золоті прикраси.

8 січня до поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що в під`їзді одного з будинків ходить незнайомець, який стукає до квартир жителів та пропонує гуманітарну допомогу.

Для з`ясування всіх обставин події на місце виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції Камʼянського районного управління поліції. Як з`ясувалося, пенсіонерка впустила до квартири незнаомого чоловіка під приводом отримання гуманітарної допомоги. Підозрюваний спочатку віддав жінці пакет з продуктами, а коли жінка відволіклася, викрав зі шкатулки золоті вироби та хотів піти із квартири. Однак був зупинений та затриманий поліцейськими.

26-річного жителя Павлоградського району затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід-тримання під вартою.

Поліцейські наголошують бути обачними та обережними! Не довіряйте невідомим людям, не відчиняйте двері та не запрошуйте увійти до будинку. Завжди перевіряйте документи та надану інформацію, якщо співробітники (будь-якої організації) справжні, вони завжди дочекаються правоохоронців. Також попередьте своїх літніх батьків, родичів або сусідів про такі види злочинів. Якщо ви чи ваші рідні все ж таки стали жертвою злочину, негайно телефонуйте на лінію «102».

Джерело

Новини України