Вдалося забрати тіло загиблого майже «з нуля». Лиманські «білі янголи» ризикують життям заради цивільних мешканців

Поліцейські здійснюють рятувальні рейси до найбільш небезпечних районів Лиманської громади – Торського та Зарічного. Цього разу евакуювали тіло чоловіка, вбитого під час російського обстрілу, а також доставили гуманітарний вантаж для літніх і маломобільних людей – предмети гігієни. 

Група відвідала 53-річного мешканця селища Зарічне, якого в грудні екстрено доставляли до лікарні з інсультом. Завдяки своєчасним заходам життя чоловіка вдалось врятувати, і зараз рідні забрали його додому.

Ситуація у селі Торське — найбільш важка. Днями внаслідок удару ворожої артилерії загинув 57-річний чоловік. За кілька днів його тіло на подвір’ї розбитого будинку знайшов односелець. «Білим янголам» довелось вивозити його з особливою обережністю, адже від цього окрайку сіла до позицій окупантів — близько кілометра, вся місцевість знаходиться під прицілом загарбників.

У Торському практично кожен будинок має пошкодження, жоден об’єкт інфраструктури не працює, зокрема крамниці. Дістати необхідні товари самостійно тут майже неможливо. Виручають «білі янголи», які привозять допомогу від влади та волонтерів.

Джерело

Новини України