ОЗЗСО «Лідер» оголошує набір учнів на 2024-2025 навчальний рік

Опорний заклад загальної середньої освіти «Лідер»(стара назва — Краматорська українська гімназія) оголошує набір учнів до 1-го класу на 2024/2025 навчальний рік за програмою НУШ.   «Шановні батьки майбутніх першокласників!

Опорний заклад загальної середньої освіти «Лідер»(стара назва — Краматорська українська гімназія) оголошує набір учнів до 1-го класу на 2024/2025 навчальний рік за програмою НУШ.

Наш заклад із радістю очікує на допитливих, активних, творчих, непосидючих першокласників та їхніх не менш активних, творчих та мудрих батьків – усіх, хто обирає сучасні знання, розвиток талантів та цікаве шкільне життя. Потужна команда досвідчених педагогів докладе всіх зусиль, щоб наша школа стала місцем радості та активного розвитку! Ми радо зустрінемо ваших дітей та поведемо їх тернистими шляхами знань, відкриємо їм світ та станемо справжніми друзями й однодумцями!   Для вступу дитини до першого класу необхідно:

-подати заяву на електронну адресу [email protected] або принести до самого закладу, який розташований за адресою: вулиця Бахмутська (Архангельська),11;   -додати копію свідоцтва про народження дитини, ІПН;   -копію документів, що засвідчують статус (пільги) дитини, якщо є.   Будемо щиро раді, якщо ви приєднаєтеся до нашої великої й дружньої родини!».  

Джерело

Новини України