«Полтава пам’ятає Героїв»: на виготовлення стендів планують спрямувати 3,5 мільйони гривень

За інформацією: Суспільне Полтава.

Макет конструкцій для Каштанової Алеї у Полтаві. Зображення із проєкту рішення Полтавської міськради

Із бюджету Полтавської громаді готові спрямувати гроші на виготовлення металевих конструкцій для вшанування загиблих воїнів. Для цього оголосили тендер.

Згідно з документацією на порталі "Prozorro", предметом закупівлі є 100 металевих конструкцій з нанесенням портретів героїв на алюмінієвих панелях із двосторонньою під світкою. На це готові спрямувати 3,5 мільйони гривень із бюджету Полтавської громади.

Ці стели у рамках проєкту проєкту "Полтава пам’ятає Героїв" планують встановити на Каштановій Алеї, що на вулиці Соборності.

Каштанова Алея у Полтаві. Суспільне Полтава

Доставлення конструкцій, за документами, має здійснити переможець тендеру до 22 квітня 2024-го року, а перші 20 штук ― протягом двох тижнів з моменту підписання договору. Як вказано на порталі "Prozorro", подавати пропозиції учасники торгів можуть до 18 січня.

Що відомо про проєкт "Полтава пам’ятає Героїв"

Вшанувати полеглих під час російсько-української війни бійців, які проживали у Полтавській громаді, планують на Каштановій Алеї в обласному центрі. Цей проєкт назвали "Полтава пам'ятає Героїв". На одному стенді буде інформація про двох полеглих. Їх виготовлять із антивандального матеріалу.

Новини України