Футбольний вікенд у Кам’янському (фото)

Розпочався він сьогодні на Лівобережжі міста.

Там на стадіоні «Надія» грали ветерани цього виду спорту. Слід зазначити, що у нашому місті вже стало доброю традицією у дня новорічних свят проводити товариські зустрічі за участю ветеранів футболу Кам’янського. Сьогодні наші аксакали шкіряного м’яча приймали гостей з Дніпра – своїх ровесників з команди «Локомотив-Ветеран». За нашу команду вийшли грати такі відомі у місті майстри, як Палійчук, Решетило, Коваль, Крижанівський, Котвицький, Стежко та інші. Арбітром сьогоднішнього матчу був ще один відомий у минулому футболіст – захисник «Металургу» першої половини 1980-х років Віктор Мунтян.

Незважаючи на товариський статус матчу, гра проходила досить напружено, було чимало гострих атак, сейвів воротарів, ударів з різних дистанцій – всіх атрибутів прекрасної гри мільйонів. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, рахунок так і не було відкрито.


У другій половині зустрічі кам’янчани добавили швидкості й наполегливості, за що й були винагороджені. Приблизно на 65-й хвилині після швидкої атаки кам’янчанин Стежко кинджально пробив під гострим кутом, і воротар гостей був безсилий – 1:0. Дніпровці намагались відігратись, але наші захищались дружно й не дали гостям можливості точно пробивати по воротам. А вже перед самим фінальним свистком кам’янчани розіграли багатоходову комбінацію, яку точним ударом завершив Котвицький – 2:0. Матч так і завершився.
А завтра футбол у нашому місті продовжиться в стінах спортивного клубу «Прометей», де відбудуться матчі чемпіонату Кам’янського з футзалу.
“Дніпро”-“Вогнеборець”, початок о 12.00
“ПМГУ МПС”-“Титан”, 12.50
“Олімпія 2001” (аульський водовід) 2- “Дніпровський кар’єр”,  13.40
“Олімпія-2001″(Аульський водовід) 1 – “СК Тайм”, 14.30
“Ліон”-“ПМГУ Каметсталь”,  15.20
“Самсон”-“Баглій”, 16.10.

Джерело

Новини України