Ракетний удар по ліцею у Львові. Коли 1260 учнів повернуться за парти

Учні ліцею «Оріяна», який постраждав від ракетного удару, повернуться за парти в середині січня

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Ліцей «Оріяна», який минулого тижня найбільше постраждав від ракетного обстрілу Львова, продовжить зимові канікули на тиждень, щоб завершити найнеобхідніші ремонтні роботи. Тобто учні цієї школи повернуться за парти вже 15 січня.

Згідно з графіком, учні львівського ліцею «Оріяна» мали повернутися із зимових канікул за шкільні парти 7 січня. Однак через ракетний обстріл цей навчальний заклад суттєво постраждав. Зараз тут оперативно проводять першочергові ремонтні роботи і планується, що діти повернуться до школи за 2 тижні — тобто з 15 січня.

«Ми переконані, що навчання онлайн не є настільки результативним, як живе спілкування учнів і вчителів, тому робимо все можливе, щоб діти якомога скоріше повернулися за парти. Ця школа сильно постраждала від ворожого обстрілу 29 грудня: вибиті вікна, зруйновані двері та стіни. Частину приміщень ліцею ми відновимо до середини січня і діти будуть тут навчатися. Оскільки інша половина навчального закладу є більш пошкодженою, і тут неможливо оперативно все полагодити, якийсь час діти ліцею «Оріяна» будуть навчатися в дві зміни у відремонтованих приміщеннях», – пояснив Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львівської міської ради.

До слова, ліцей «Сихівський» та середня загальноосвітня школа №86, які також зазнали часткових руйнувань через ворожий обстріл, повернуться до навчання в запланований заздалегідь час – 15 січня.

Нагадаємо, ліцей «Оріяна» розташований у Сихівському районів Львова і в ньому навчається 1260 учнів.

 

 

 

 

Джерело

Новини України