Відомий промоутер не вірить у можливу перемогу Усика над Ф’юрі

Відомий промоутер не вірить у можливу перемогу Усика над Ф'юрі

Фото: Getty Images Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик

Едді Хірн поділився своїми очікуваннями від майбутнього бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Едді Хірн поділився думкою щодо поєдинок за безперечний титул у надважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком.

Авторитетний британський промоутер вважає, що його співвітчизник переможе українця, але й допускає, що Олександр створить йому великі проблеми.

«Ф’юрі виграє бій. Все залежить від того, які висновки він зробить після поєдинку з Нганну. Нам належить дізнатися, чи він тоді не серйозно сприйняв свого суперника, чи це занепад. Якщо другий варіант, то тоді на нього чекає дуже важка ніч з Усиком.

Припускаю, що Тайсон виявиться занадто великим для Олександра. Якщо він залучений у тренувальний процес належним чином, то переможе, але все ж не можна виключати Усика.

Це приголомшливий бій. Ще одна масштабна подія в Саудівській Аравії. Обидва хлопці чудові суперважковаговики і відмінно підходять для безперечного бою», — наводить слова Хірна Boxing News 24.

Нагадаємо, бій за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між Усиком і Ф’юрі відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше про бій Усика і Ф’юрі висловився підопічний Хірна Ентоні Джошуа.

 

Джерело

Новини України