Кам’янчанин Валентин Клінов став майстром спорту міжнародного класу з кікбоксингу

Чудову новину повідомили в кам’янській ДЮСШ№5. Наказом № 7631 від 19.12.2023 року неоднократному чемпіону України та Кубку України з кікбоксингу ІСКА, дворазовому чемпіону Світу та Європи, чемпіону Німеччини, майстру спорту України, вихованцю ДЮСШ№5 спортивно-патріотичного клубу бойових мистецтв “Зевс” Валентину Клінову присвоєно почесне звання “Майстра спорту міжнародного класу”.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua

“За 10 років завзятих тренувань під керівництвом Заслуженого тренера України Олександра Панібудьласка, незважаючи на спортивні травми на змаганнях, коронавірус та війну в країні, Валентин наполегливо тренувався та йшов уперед. І таких цілеспрямованих спортсменів у ДЮСШ№5 бійцівського клубу “ЗЕВС” чимало”, – зазначили в спортшколі.

За 2023 рік кікбоксери показали високі результати, ставши чемпіонами та призерами на обласних та всеукраїнських змаганнях. Шістьом спортсменам присвоєно звання кандидат у майстри спорту України, одинадцятьом присвоєно 1-спортивный розряд, семерим присвоєно 2-спортивний роздяд, двом присвоено 3-спортивний розряд.

 

Джерело

Новини України