Тайбоксер з Полтави Олег Приймачов поєднує спорт зі службою у спецпідрозділі управління розвідки

За інформацією: Суспільне Полтава.

Тайбоксер з Полтави Олег Приймачов. Фото: Суспільне ПолтаваНа чемпіонаті Європи здобув перемогу, так само, як і на Європейських іграх. Це вже другий чемпіонат Європи у моїй спортивній кар’єрі, у якому я перемагаю. Приємно, що вдалось завдяки зусиллям і правильній підготовці підняти український прапор найвище на п’єдесталі пошани.

Фізичну форму тайбоксер підтримує на службі у спецпідрозділі Головного управління розвідки Міноборони України "Артан". Спортсмен має звання молодший сержант.

Олег Приймачов поєднує спорт зі службою у спецпідрозділі управління розвідки. Фото: надані О. ПриймачовимЗалучаюсь на певні операції, коли я в складі, коли не на зборах, виконую операції. Завдання виконуються по всій лінії фронту, навіть на воді. Були завдання на острові Зміїний майже все літо. Спеціалізовані завдання, які потребують додаткової підготовки, моральної і фізичної.

Перемогам у спорті завдячує тренеру, командиру та побратимам.

Олег Приймачов на тренуванні. Фото: Суспільне ПолтаваВони вірять у мене, вони мене підтримують і вони мене мотивують. Зараз це мотивація, тому що я знаю, як їм там, наскільки це складно. Мене це мотивує, і я розумію, що в мене немає права на поразку. Зокрема, якщо принципова зустріч, бій з представником країни-агресора.

Найбільші спортивні досягнення 2023, каже тайбоксер, — це Європейські ігри, Всесвітні ігри бойових мистецтв та Чемпіонат Європи.

Тайбоксер з Полтави Олег Приймачов. Фото: надані О. ПриймачовимНа Європейських іграх переміг, здобув чемпіонство. На чемпіонаті Європи також переміг. На Всесвітніх іграх бойових мистецтв дійшов до фіналу, переміг росіянина, але через травму не зміг на фінал вийти .У плані спорту – це успішний рік, але, якщо ми говоримо взагалі про життя в цілому для країни, нашого народу, для мене особисто, то він важкий. Цей вантаж і ця тривога нікуди не зникає і зникне лише тоді, коли війна закінчиться, коли ми переможемо.

Тайбоксер з Полтави Олег Приймачов. Фото: надані О. Приймачовим

На 2024, каже Олег Приймачов, далеких планів у спорті не будує. У пріоритеті поки військова справа.

Хотілось би, щоб цей рік став для нас переможним. Залишили наші території і дали нам можливість просто спокійно жити, а не існувати в таких умовах, як зараз. У мене зараз у пріоритеті військова служба і там може статись все, що завгодно, тому що це війна.

Новини України