В Одеській області попрощаються із вбитим окупантами захисником України, який вважався зниклим безвісті

Декілька місяців захисник вважався зниклим безвісти. Його мати та друзі до останнього тримались за надію, що Сергій живий, однак, на жаль, загибель військового вже підтверджена офіційно. Невдовзі 40-річного Героя назавжди проведуть в останню путь. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Саратську селищну раду.

Народився Сергій Вікторович Білошицький 10 березня 1983 року у селищі Сарата, закінчив місцеву школу. Після закінчення школи вступив до Одеського професійного ліцею будівництва та архітектури. Проходив строкову військову службу у лавах ЗСУ. Працював кочегаром у Саратській ветлікарні, діловодом у районному суді, деякий час виконував будівельні роботи.

11 січня 2023 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Залишившись вірним військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність, загинув 7 червня цього року. У захисника залишились мати та племінники. Свою сім’ю, на жаль, хоробрий воїн не встиг створити…

“Саратська селищна рада висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам загиблого Героя. Світлий спомин про Сергія назавжди залишиться у наших серцях! Вічна пам’ять і шана герою-захиснику України…“, – висловили співчуття з приводу загибелі у місцевих органах влади.
Як стало відомо “БІ” з власних джерел, попередньо похорон Героя відбудеться завтра, 29 грудня.

Джерело

Новини України