Кремлівські аналітики проти будь-якого припинення бойових дій в Україні

У москві запланували чергову гібридну кампанію проти України.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише DailyLviv.com.

У середині грудня 2023 року в москві відбулось засідання так званого інституту країн снд, який перебуває під повним контролем адміністрації російського диктатора та фінансується  з бюджету держави-агресора.

Читайте також: Путін повідомив Сі про намір воювати з Україною щонайменше п’ять років — ЗМІ

Темою зібрання стала війна проти України.

Під час обговорення перспектив майбутнього воєнного протистояння кремлівські так звані експерти дійшли висновку, ніби українське командування перейшло до позиційної оборони з метою:

— зриву російського наступу взимку та навесні 2024 року;

— зміцнення оборонних ліній;

— посилення системи ППО;

— накопичення боєприпасів;

— формування боєздатного резерву.

За оцінками московитів, такий сценарій унеможливить подальше захоплення України силовими методами.

Відтак у середовищі кремлівських аналітиків наголосили на неприпустимості будь-якого припинення бойових дій, збереження Україною виходів до Чорного моря та наявності «прозахідного режиму» в Києві.

Також на московській зустрічі лунали заклики запустити чергову потужну інформаційно-психологічну кампанію проти вищого військово-політичного керівництва України, використовуючи тему «чергових президентських виборів».

Мета кампанії ― підірвати легітимність Президента України та керівництва нашої держави серед країн, які начебто є союзниками і партнерами росії, і ― якщо вдасться ― серед українських громадян.

Ця інформація ГУР МО дисонує з публікацією американського видання Politico: США зміцнюватимуть оборону України заради вигідних перемовин щодо припинення війни.

Читайте також: Росія може напасти на Європу взимку 2024/25 року, — BILD

Джерело

Новини України